Taxi Maarssen Benschop

Goedkoop met de taxi bij TCMN!

Zoekt u goedkoop een taxi van Maarssen naar Benschop? Dan belt u natuurlijk TCMN! dit ritje kost u slecht € 45,00. Dit is een vast tarief, dus in tegenstelling tot andere taxi bedrijven die met belachelijk hoge meterprijzen werken TCMN Taxi Centrale Midden Nederland is dus de goedkoopste van heel Utrecht! Reserveren kunt u via de site door middelvan ons reserveringsformulier in te vullen of u kunt ons bereiken op nummer 030-6880711. Ons mail adres is info@tcmn.nl

Wat is er allemaal mogelijk bij TCMN?

Bij TCMN kunt u natuurlijk ook reizen met groepen, Ook hier hanteren wij vaste lage tarieven deze zijn alsvolgt:

Ritprijs met stationwagen: € 55,00

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 55,00

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 75,00

Als u met kinderen reist dan kost het 5 euro per rit, TCMN regelt dan voor u een kinderzitje, Maxi-cosi of stoelverhoging. mocht u met veel bagage reizen kunt u vanaf € 30,00 een bedekte aanhangwagen reserveren bij TCMN taxi Utrecht.

TCMN is de goedkoopste taxi uit heel regio Utrecht. Als u een taxi van Utrecht naar Maarssen reserveert reist u maar voor € 25,00 en  van Utrecht naar Benschop voor maar € 37,50. En van Maarssen naar Benschop voor maar € 45,00. TCMN heeft altijd vaste prijzen, en niet net als al die andere taxi centrales hoge meterprijzen.

Zelf verzorgen wij ook grote reserveringen dan moet u bijvoorbeeld denken aan bruiloften, feestjes en evenementen. Het lijkt mij handig om bij kongingsnacht een taxi te reserveren waardoor u zekerheid krijgt dat u veilig thuis komt.

Of na een avondje stappen, wanneer u te veel op heeft kunt u altijd gerust contact opnemen met TCMN de taxi die 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar staat.

Betalen kunt u met pin, creditcard en contant! chauffeurs hebben genoeg wisselgeld bij zich en een mobiel pinapparaat, kosten voor het pinnen zijn € 2,50 en betalingen met creditcard kosten € 7,50.

Bel 030-6880711 en bestel uw taxi!