Taxi Utrecht Vianen

Taxi nodig? bel 030-6880711!!

Bestel uw taxi bij TCMN Taxi Centrale Midden Nederland! TCMN werkt met vaste lage tarieven en dus niet met hoge meterprijzen. TCMN heeft services hoog in het vaandel staan en helpt u dan ook altijd met uw bagage en met in en uitstappen. Al onze chauffeurs beschikken over de benodigde passen dus u bent in goede handen!

Van Utrecht naar Vianen betaald u € 30,00. Dit is een vaste laag tarief, voor als u wilt reizen met meerder personen dan bieden wij bieden u het volgende aan:
Ritprijs met stationwagen: € 40,00

ritprijs 5 t/m 6 personen: € 40,00
Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 55,00

Dus ook met meerdere personen zit u goed en goedkoop bij TCMN. Bij TCMN Taxi Utrecht
Reserveren kunt u 24 uur per dag 7 dagen in week, onze centrale zit altijd voor u klaar en is bereid om al uw vragen te beantwoorden. bellen kan op 030-6880711 en mailen kunt u op info@tcmn.nl . Op onze site kunt u zelf uw vaste lage tarief berekenen doormiddel van uw begin locatie en eindbestemming in te voeren.

TCMN is de goedkoopste taxi uit heel regio Utrecht. We staan bekend om onze goedkope schipholritten. Maar we staan ook bekend om de vaste lage tarieven in regio Utrecht, uw ritje na schiphol vanaf Utrecht kost u € 47.50 en Utrecht na Vianen € 30.00. Als u vragen heeft kunt u altijd bellen naar 030-6880711.

Bij betalingen met pin brengen wij 2,50 pinkosten in rekening en bij creditcard 7,50.

Wij zijn ook bereidt om grote reserveringen te verrichten, dit kunnen wij doen doordat wij samen werken met particulieren taxibedrijven. Dit zorgt voor een prettige samenwerking en zo kunnen wij ook grote reseveringen aannemen.

Wij garanderen ook 15 minuten voor u deur te staan na per directe reservering. U kunt op ons rekenen wanneer dit nodig is. De beste service voor de laagste prijs.
Bel snel en reserveer de goedkoopste taxi van Utrecht!