Taxi Utrecht Schiphol

Goedkoopste taxi van Utrecht naar Schiphol

Gaat u lekker op vakantie en wilt u onbezorgt aan uw vakantie beginnen dan is Taxi Utrecht Schiphol de oplossing! Taxi Utrecht Schiphol vervoert u al voor slechts € 49,50 van Utrecht naar Schiphol. Ook als u met een groep wenst te reizen dan zit u goed bij Taxi Utrecht Schiphol want dan gelden de volgende vaste lage tarieven:

Ritprijs met stationwagen: € 59,50

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 74,50

Reserveringen kunnen worden gemaakt op onze site door middel van ons reserveringsformulier in te vullen of u kunt bellen naar 030-6880711. Taxi Utrecht Schiphol is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar.

Vele mogelijkheden met Taxi Utrecht Schiphol

Bij Taxi Utrecht Schiphol heeft u vele mogelijkheden met betrekking tot betalen en reizen, U kunt namelijk betalen met Pin Creditcard en natuurlijk ook contant. Onze chauffeurs zorgen altijd dat ze genoeg wisselgeld bij zich hebben zodat dat geen problemen oplevert.

Bij betalingen met pin brengen wij 2,50 pinkosten in rekening en bij creditcard 7,50. 

Taxi Utrecht Schiphol is de goedkoopste van Utrecht en zorgt ook voor een goede kwaliteit. Als u een per direct een taxi nodig heeft, staat er binnen 15 min een taxi voor uw deur. Dit is een garantie dat wij weggeven en dit doen we omdat wij dit ook aankunnen. 

Reserveren kunt u doen op onze site www.TCMN.nl, en daar ons reserveringsformulier invullen. Telefoninsch kunt u ons bereiken op 030-6880711. Ons emailadres is Info@TCMN.nl. Taxi Centrale Midden Nederland is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar en is altijd bereid om uw vragen te beantwoorden.

gaat u op vakantie en niemand die u kan brengen naar Schiphol geen probleem reserveer nu bij ons een taxi van Utrecht naar Schiphol al vanaf € 47,50.