Taxi IJsselstein

Wij staan bekend als de goedkoopste taxi van de regio Utrecht. Wij bieden u de beste taxi service aan voor een vaste lage prijs. Zo reist u bijvoorbeeld met de taxi van Utrecht naar Schiphol voor maar € 47,50. En met de taxi van IJsselstein naar Schiphol voor maar € 57,50.

Voor goede taxi service betaald u niet altijd de hoofdprijs. Hier wordt er altijd vanuit gegaan. Wij bieden u de beste service aan voor een betaalbare prijs. Wij als taxi centrale staan bekend om de kwaliteit, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Indien u een taxi reserveert kunt u er ook 100% van uit gaan dat de taxi aanwezig zal zijn. Het maakt ons niet uit of dit midden in de nacht is. Wij werken 24 uur per dag 7 dagen per week. Niet alleen onze chauffeur zitten 24 uur op de weg, maar onze centrale is ook 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. 

Wij bieden de taxi service aan waar u recht op heeft. Altijd tegen een vaste lage prijs.
Naast luchthaven vervoer bieden wij ook taxi ritten zowel binnen de regio Utrecht als daarbuiten.
U reist met de taxi van IJsselstein naar Utrecht voor maar € 23,50. Met de taxi van IJsselstein naar Amsterdam voor maar € 80,-. 

Taxi IJsselstein is de goedkoopste van regio Utrecht, Onze klantvriendelijke taxichauffeurs zijn altijd op tijd en helpen u met uw bagage in en uit te laden. Wij hebben tevens aan de kleine passagiers gedacht. Uw kinderen reizen veilig met u mee in een kinderzitje die wij voor u verzorgen. Wij hebben kinderzitjes voor alle leeftijden. Uw kinderen kunnen tijdens de reis genieten van een filmpje. 

Wij verzorgen ook grote reserveringen, u kunt denken aan bruiloften, feestjes en evenemten. Dit kunnen wij uitvoeren doormiddelen van jaren lange samenwerking met particulieren taxi bedrijven. Wij werken samen met 24 aangesloten taxi bedrijven waardoor wij instaat zijn om grote reserveringen te kunnen verrichten.

Wij zijn een taxi centrale die alle opties voor u heeft. Bel snel naar 0306880711 of reserveer via onze mail naar info@tcmn.nl

 

 

Plaatsen