Taxi Utrecht Amsterdam

Taxi nodig? bel 030-6880711 24/7 bereikbaar!

Bestel uw taxi bij TCMN Taxi Centrale Midden Nederland! TCMN werkt met vaste lage tarieven en dus niet met hoge meterprijzen. TCMN heeft services hoog in het vaandel staan en helpt u dan ook altijd met uw bagage en met in en uitstappen. Al onze chauffeurs beschikken over de benodigde passen dus u bent in goede handen!

Van Utrecht naar Amsterdam voor maar € 77,00.- dit is een vast laag tarief. Voor als u wilt reizen met meerder personen dan bieden wij u het volgende aan:

Ritprijs met stationwagen: € 88,00 

ritprijs 5 t/m 6 personen: € 88,00 

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 119,00

Reserveren kunt u 24 uur en 7 dagen in week. Onze centrale staat altijd voor u klaar en is bereid om al uw vragen te beantwoorden. Bellen kan op 030-6880711 en mailen kunt u op info@tcmn.nl . Op onze site kunt u zelf uw vaste lage tarief berekenen door middel van uw begin locatie en eindbestemming in te voeren.

Taxi Utrecht - Amsterdam verzorgt ook grote evenementen, bruiloften en feestjes. Wij kunnen dit verrichten doordat wij samenwerken met particulieren taxi bedrijven. Dit zorgt ervoor dat wij proffesioneel en kwalitatief te werk kunnen gaan.

U kunt het u ook gemakkelijker maken om bijvoorbeeld bij een bruiloft een limousine via ons te huren. Dit scheelt u kosten en tijd. 

Bij taxi Utrecht Amsterdam kunt u telefonische reserveren via 030-6880711. En als u het via de website gaat doen dan moet u kijken op www.tcmn.nl. Zo reist u voordelig en comfortabel van Utrecht na Amsterdam voor maar €77. TCMN hanteert altijd vaste lage tarieven.

Bel snel en reserveer de goedkoopste taxi van Utrecht en omgeving.

Betalen kan met creditcard, pin en contant. Bij het betalen met de pinpas komt er € 2,50 extra kosten bij en met de creditcard € 7,50.

Mocht u met kinderen reizen, dan heeft TCMN Taxi Centrale Midden Nederland kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen te huur voor slechts € 5,00!

U kunt reserveren bij TCMN Taxi Centrale Midden Nederland via onze site www.TCMN.nl, Of telefonisch via 030-6880711. TCMN is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt ook mailen naar info@tcmn.nl.

Gezellig een dagje uit met vrienden van Utrecht naar Amsterdam en u heeft geen vervoer u kunt dan een taxi reserveren voor een goedkope lage prijs al vanaf € 77,00.