Taxi Utrecht Schoonhoven

Heeft u een taxi nodig van Utrecht naar Schoonhoven al vanaf € 60,00

Dan zit u bij TCMN goed want wij hebben voor u de goedkoopste en beste services. TCMN Taxi Centrale Midden Nederland werkt met vaste lage tarieven zodat u niet met toren hoge meterprijzen komt te zitten. TCMN heeft services hoog in het vaandel staan en doet er dan ook alles aan om de klanten het zo goed mogelijk naar hun zin te maken.

Bij TCMN kunt u al van te voren weten wat u betaald. Wij geven van te voren aan wat u betaald. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaald en heeft u bij ons altijd een keuze. Wij geven daarnaast ook de garantie weg dat wij binnen 15 minuten na directe telefonische reservering voor uw aangegeven locatie staan.

Bij TCMN kunt u zekerheid verwachten en ontnemen we uw twijfels. Daarom kunt u zorgeloos rijden met Taxi Utrecht. Bovendien beschikken onze chauffeurs een taxi pas waardoor u zeker weet dat u goed zit.

Hieronder treft u een aantal goedkopen rit prijzen:

Van Utrecht naar Schoonhoven kost het u slechts € 60,00.

Met meerdere personen gelden de volgende tarieven:

Ritprijs met stationwagen: € 70,00 

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 70,00

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 85,00.

Reserveren:

Reserveren kunt u op onze site www.TCMN.nl ook kunt u bellen naar 030-6880711. Mailen kan ook naar info@tcmn.nl. TCMN is 24 uur en 7 dagen in de week beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden of reserveringen aan te nemen! 

TCMN is de goedkoopste taxi uit heel regio Utrecht. Als u een taxi van Utrecht naar Schoonhoven reserveert reist u maar voor € 60,00 van Utrecht naar Schiphol voor maar € 47.50 en van Schoonhoven naar Schiphol voor maar € 76.50. TCMN heeft altijd vaste prijzen. U kunt bij TCMN telefonische en via de website reserveren. 

Betalen kan met creditcard, pin en contant. Bij het betalen met de pinpas komt er € 2,50 extra kosten bij en met de creditcard € 7,50.

Reserveren voor een taxi kan via ons webiste, telefonisch via het nummer 030-6880711 of u kunt ons mailen via onze mail info@tcmn.nl.