Taxi Nieuwegein Woerden

De goedkoopste taxi van Nieuwegein naar Woerden al vanaf € 45,00 bij TCMN.

Voor de beste,goedkoopste en snelste taxi van Nieuwegein naar Woerden dan belt u TCMN Taxi Centrale Midden Nederland! TCMN heeft services hoog in het vaandel staan en omdat TCMN werkt met vaste lage prijzen zijn wij ook nog eens de goedkoopste taxi van Utrecht.

Op onze site www.TCMN.nl kunt u niet alleen reserveren maar ook zelf alvast uw vaste lage tarief berekenen. Reserveren kunt u ook telefonisch op 030-6880711 of u mailt naar info@tcmn.nl. TCMN is 24/7 bereikbaar en is bereid om al uw vragen dag en nacht te beantwoorden.

Bij Taxi Centrale Midden Nederland kost u het ritje van Nieuwegein naar Woerden slechts € 45,00. mocht u met meerder personen of met een groep reizen dan gelden de volgende vaste tarieven

Ritprijs met stationwagen: € 55,00

Ritprijs 5 t/m 6 personen: € 55,00

Ritprijs 7 t/m 8 personen: € 65,00

TCMN is de goedkoopste taxi uit heel regio Utrecht. Als u een taxi van Utrecht naar Nieuwegein reserveert reist u maar voor € 20,00 en van Utrecht naar Woerden voor maar € 44,00. En van Nieuwegein naar Woerden voor maar € 45,00. TCMN heeft altijd vaste prijzen. Voor eventuele vragen kunt u een email sturen naar info@tcmn.nl.

Wij verzorgen ook grote reserveringen voor bijvoorbeeld bruiloften, feestjes en evenementen. Dan moet u denken aan koningsdag, oud en nieuw, het uitgaans leven enzovoorts.

Dit kunnen wij verrichten doormiddel van samenwerking met particulieren taxi bedrijven. We hebben in totaal 24 aangesloten taxi chauffeurs. Dit zorgt voor een prettige samenwerking en efficienty.

Wij bij Taxi Centrale Midden Nederland benuttigen onze tijd zo goed mogelijk. Daarom kunt u er ook vanuit gaan dat de taxichauffeur binnen het kwartier bij u is na directe reservering. 

Betalen kan met creditcard, pin en contant. Bij het betalen met de pinpas komt er € 2,50 extra kosten bij en met de creditcard € 7,50.

Mocht u met kinderen reizen, dan heeft TCMN Taxi Centrale Midden Nederland kinderzitjes, maxi-cosi's en stoelverhogingen te huur voor slechts € 5,00!

U kunt reserveren bij TCMN Taxi Centrale Midden Nederland via onze site www.TCMN.nl, Of telefonisch via 030-6880711. TCMN is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt ook mailen naar info@tcmn.nl.